Skip to main content

Ontdek Vintage Bij Le Flux Culture Store

Stap binnen in de rebelse wereld van vintage mode bij Le Flux Culture Store in Tilburg, waar tijdloze stijl en unieke fashion statements samenkomen. Sinds 2023 is Le Flux Culture Store dé plek voor mode en vintageliefhebbers, met een unieke collectie van hoogwaardige vintage kledingstukken zoals jassen, knitwear, sportsjackets en t-shirts.

Ontketen de vibes van het verleden

Bij Le Flux Culture Store draait alles om het omarmen van geschiedenis met een attitude. Omdat elk stuk in de collectie een verhaal vertelt en je meeneemt op een reis door tijdperken in ongeëvenaard vakmanschap. Dus of je nu jaagt op een klassiek leren jack, een iconische pasvorm, of authentiek versleten workwear. Kortom, ontketen jouw stijl bij Le Flux.

Kom langs en laat je onderdompelen in de Vintage wereld van Le Flux

Klaar om de magie van vintage te ontketenen met een vleugje street uitstraling? Kom langs bij Le Flux Culture Store in Tilburg en duik in een wereld waar stijl oneindig combineert kan worden. Onze crew staat klaar om je te helpen dat ene geweldige stuk te vinden dat bij jouw uitstraling past

Voel de stoffen, zie de details

Het voordeel van onze fysieke winkel is de mogelijkheid om de texturen te voelen, de stoffen te zien en de details van dichtbij te zien. Ontdek in onze winkel waarom Vintage zo tof kan zijn. Onze vintage stukken zijn uitsluitend in de winkel te koop.

Le Flux Culture Store – waar het verleden en het heden samenkomt tot een stijlvolle combinatie.