Naast de fysieke winkel van Le Flux vind je nu ook online streetwear van HUF, Champion, Brixton en andere grote merken en kleinere merken. Het unieke concept van Le Flux is volledig te beleven in de winkel. Maar doe jij liever eerst online inspiratie op, of shop je gewoon graag online dan kan je nu je bestelling plaatsen in de webshop.

Streetwear en tattoo’s, een unieke combinatie van twee broers onder de naam Le Flux. In maart 2019 geopend als fysieke culture store in het centrum van Tilburg. Afspraken voor de tattoo’s konden al online gemaakt worden. Voor de streetwear en sneakers was er nog geen online shop, maar we hebben groot nieuws. Vanaf vandaag kun je je favorieten items uit de winkel ook online bestellen.

T-SHIRTS

In de webshop van Le Flux vind je een grote selectie aan t-shirts van verschillende merken. Elk seizoen zullen we de beste selectie t-shirts maken van merken zoals HUF, Champion, Brixton, Instinct One en The Dudes. We beginnen met het zomerseizoen en hebben al een hele toffe selectie voor je gemaakt in onze online shop!

Bekijk alle t-shirts

SNEAKERS

De sneaker is een van de belangrijkste essentials in je outfit. Grote merken domineren de scene, maar bij Le Flux vind je juist een selectie van de minder grote merken. Wil je er tussenuit springen en niet hetzelfde willen dragen als iedereen. Shop dan jou sneakers in onze online sneakershop van Le Flux. Merken zoals Saucony, Arkk, HUF en Clae vind je in ons assortiment.

Bekijk de sneakers

LE FLUX CULTURE NEWSLETTER

Als eerste op de hoogte van de nieuwste collecties, exclusieve aanbiedingen en tattoo inspiratie!